logo Tante ZasCo

Webshop

Filter

Resultaat 97–108 van de 119 resultaten wordt getoond

Doosje vol met

Een doosje vol complimenten Een doosje vol complimenten is een lief kado doosje vol met 144 rolletjes inspirerende motiverende teksten. Neem met behulp van het pincet een rolletje uit het doosje en laat je positief inspireren door de gevonden spreuk. Een cadeau waar je energie van krijgt, verbinding creëer, gesprekken tot stand brengt, inspiratie geeft. Een prachtig vormgegeven doosje waar je blij van wordt! Een compliment is als een cadeautje krijgen. Je voelt je gewaardeerd en krijgt er positieve energie van! Wie verdient er volgens jou een compliment? Of maar liefst 144 complimentjes? Geef dan nu dit prachtig vormgegeven doosje vol motiverende complimenten cadeau. Afmeting:14,4 x 9,5 x 4 cm

 12,99

Doosje vol liefde

Een doosje vol Liefde Een doosje vol liefde is een lief kado doosje vol met 144 rolletjes inspirerende motiverende teksten / spreuken in het thema liefde. Neem met behulp van het pincet een rolletje uit het doosje en laat je positief inspireren door de gevonden spreuk. Een cadeau waar je energie van krijgt, verbinding creëer, gesprekken tot stand brengt, inspiratie geeft. Een prachtig vormgegeven doosje waar je blij van wordt! Neem op gevoel en met behulp van de pincet een van de 144 rolletjes uit het doosje en laat u inspireren door de gevonden liefdesspreuk. Succesvol doosje met geheel nieuwe spreuken in een eigentijdse vormgeving. Neem op gevoel en met behulp van de pincet een van de 144 rolletjes uit het doosje en laat je inspireren door de gevonden spreuk. Afmeting:14,4 x 9,5 x 4 cm

 12,99
Out of stock

Doosje vol dankbaarheid

Een doosje vol Dankbaarheid Een doosje vol Dankbaarheid is een lief kado doosje vol met 144 rolletjes inspirerende motiverende teksten / spreuken over dankbaarheid en gezelligheid. Neem met behulp van het pincet een rolletje uit het doosje en laat je positief inspireren door de gevonden spreuk. Een cadeau waar je energie van krijgt, verbinding creëer, gesprekken tot stand brengt, inspiratie geeft. Een prachtig vormgegeven doosje waar je blij van wordt! De Doosjes vol … bevatten 144 rolletjes met uiteenlopende spreuken over dankbaarheid en gezelligheid. Neem met behulp van het pincet een rolletje uit het doosje en laatje inspireren door de gevonden spreuk. Voor elke gelegenheid is er wel een Doosje vol…: een origineel cadeau leuk om te krijgen maar nog leuker om te geven! Afmeting:14,4 x 9,5 x 4 cm

 12,99

Doos met bouwblokken

Met deze 50 houten blokken van Marionette Wooden Toys bouwt je kleintje de mooiste bouwwerken. Wordt het een kasteel, de hoogste blokkentoren of een mooie brug? De blokkenset zit in een handige ton van karton met een kunststof deksel en handvat. Zo houd je de blokken netjes bij elkaar en neem je ze gemakkelijk met je mee.

 7,50

DIY Pakket Lippenbalsem

DIY Lippenbalsem €29,99 Alle benodigdheden in één pakket Zeer makkelijk te maken 100% natuurlijk, vrij van minerale oliën Inclusief fysiek recept en tinnen blikjes Wij geloven dat gezond en duurzaam leven simpel, leuk en makkelijk hoort te zijn. Met deze visie willen wij Nederland en de rest van de wereld overtuigen dat het gebruik van natuurlijke ingrediënten effectiever, duurzamer en betaalbaarder is dan synthetische varianten.  Gangbare cosmetica en huishoudelijke producten bevatten vaak giftige stoffen. Dit zorgt er voor dat de lucht vervuild raakt, giftige stoffen zich opbouwen in het lichaam, en dat het schade berokkent aan het milieu. In bepaalde opzichten zijn we hard bezig met het verwoesten van onze planeet, en dat is precies de reden dat dit snel omgedraaid moet worden en willen wij een goede wereld achterlaten voor volgende generaties. Wij zijn in dat opzicht zeker niet pessimistisch maar juist erg hoopvol dat wij een positieve bijdrage hier aan kunnen leveren samen met jullie. 

 29,99

Dierenprint katoenen tas

Wild Life Dierenprint Katoenen Tas met rits en voering  

 7,50

Containership Brighello

Met het bouwpakket Brighello Container Ship bouw je een houten containerschip. Deze set bestaat uit losse houten elementen en verbindingsstukken van kunststof waarmee je de containerschip bouwt. Eenmaal klaar kan een kind ermee spelen. Houdt jouw kind van bouwen én spelen met voertuigen, dan is het speelgoed van Brighello ideaal! De producten van Brighello stimuleren de motoriek, probleemoplossing en herkenning van kleuren. Brighello produceert het speelgoed in Italië met duurzame energie.

 24,95

Cement mixer speelauto

De reis kan beginnen! Deze kleine, stabiele cementmolen van 100% FSC®-gecertificeerd hout ligt goed in kinderhanden en laat zich naar hartenlust rondrijden. Voor de kinderkamer of voor onderweg. Elk moment kan een spannende rijtijd zijn!

 7,49

Brandweerwagen Hape

  Aan de kant, aan de kant! De brandweer is onderweg naar een vlammenzee. Zet de ladder klaar, zodat de brandweerman en zijn hond de vlammen kunnen doven en de boel redden.

 19,99
0

Overzicht

Je winkelmand is leeg