logo Tante ZasCo

Webshop

Filter

Resultaat 73–84 van de 119 resultaten wordt getoond

Kruidenplantjes: kweek je

Kweek in de tuin, op het balkon of de vensterbank verse Dille. Dit kweektuintje bevat aardetabletten en een zakje zaden. Op de achterkant van het label staan de plant instructies vermeld. Het kweektuintje is gemaakt van gerecyclede theezakken uit de theepluk in India.

 4,95

Kruidenmix: kweek je

Kweek in de tuin, op het balkon of de vensterbank verse Peterselie. Dit kweektuintje bevat aardetabletten en een zakje zaden. Op de achterkant van het label staan de plant instructies vermeld. Het kweektuintje is gemaakt van gerecyclede theezakken uit de theepluk in India.

 4,95

Kruidenmix: kweek je

Kweek in de tuin, op het balkon of de vensterbank verse Bieslook. Dit kweektuintje bevat aardetabletten en een zakje zaden. Op de achterkant van het label staan de plant instructies vermeld. Het kweektuintje is gemaakt van gerecyclede theezakken uit de theepluk in India.

 4,95

Kiepwagen Hape

  Wat een eindeloos speelplezier met de stoere houten kiepwagen van Hape. Hape speelgoed is ontwikkeld om kinderen te inspireren en de wereld waarin we leven te ontdekken op een speelse manier. Dit veilige en duurzame speelgoed zorgt voor uren speelplezier en gaat generatie op generatie mee. De houten kiepwagen is voorzien van allemaal bewegende onderdelen wat de motoriek van je kind stimuleert. Met de makkelijk beweegbare bak op de wagen vervoer je het puin van de bouw gemakkelijk weg. En het dak van de kiepwagen kan open, zodat een zelf toe te voegen meneertje ook kan in- en uitstappen.

 22,99

Kanika bamboe rietjes

Wees zuinig op ons milieu en gebruik geen plastic meer. Deze bamboe rietjes werken net zo goed en kunnen bovendien steeds opnieuw worden gebruikt. Je maakt ze snel schoon met behulp van het meegeleverde borsteltje.

 8,99

Houten theeset Small

2 theekopjes, een theepot, suikerpot en mokken ontworpen in frisse rosé en groene kleuren creëren een stijlvolle theetafel! 2 lepels, 2 theezakjes en 2 suikerklontjes evenals een bord en 2 heerlijke koekjes maken de stijlvolle houten set compleet.

 29,95

Houten speelkeuken Small

Deze multifunctionele kinderkeuken is van hoge kwaliteit en wordt geleverd met veel bijpassende accessoires. Je kunt dus direct na het opzetten beginnen met spelen. Accessoires: borden, houten lepels, pannenheffers, mokken en 5 kleine lekkernijen! Verder is boven het oppervlak een leerklok bevestigd, hier kun je spelenderwijs oefenen met het omgaan met de tijd. Met dit mooie houten speelgoed blijft geen mond droog als de eerste maaltijd wordt bereid

 49,99
0

Overzicht

Je winkelmand is leeg