logo Tante ZasCo

Webshop

Filter

Resultaat 25–36 van de 136 resultaten wordt getoond

Ship Brighello

Met het bouwpakket Brighello Ship van bouw je een houten boot. Deze set bestaat uit losse houten elementen en verbindingsstukken van kunststof waarmee je de boot bouwt. Eenmaal klaar kan een kind ermee spelen. Houdt jouw kind van bouwen én spelen met voertuigen, dan is het speelgoed van Brighello ideaal! De producten van Brighello stimuleren de motoriek, probleemoplossing en herkenning van kleuren. Brighello produceert het speelgoed in Italië met duurzame energie.

 19,95

Shaun het schaap

Shaun het Schaap Voer Katoenen Tas met rits en voering

 8,25

Shape sorter blokken

Vormen herkennen en motoriek ontwikkelen. Dat kan met deze vormenstoof!

 14,95

Sencha Thee 100g

Sencha thee is Japans populairste thee voor dagelijks gebruik. De theestruiken worden in het volle zonlicht verbouwd. Om tot de losse thee te komen worden de theebladeren gestoomd, zacht gemaakt, met hete lucht gedroogd en tot fijne naalden gerold. Deze bijzondere bewerking van Chinese theebladeren geeft een lang mooi vormgegeven blad met een helder sprankelende thee. Voor Sencha worden slechts de jongere malsere blaadjes gebruikt. Hierdoor krijgt Sencha thee de karakteristieke verfijnde Japanse smaak; aangenaam licht en zacht. Rijk aan vitamine C.

 5,80

Regenboog kat puzzel

Deze vormenpuzzel van Hape is bestemd voor kinderen vanaf twee jaar oud. De bekroonde puzzels van George Luck zijn een uitstekende activiteit voor het ontwikkelen van coördinatie en fijne motoriek. Verder trainen ze ook probleemoplossende vaardigheden, ruimtelijk inzicht en het bereiken van streefdoelen. Jouw kind verzint een leuk verhaal over hoe het dier aan zijn mooie kleuren is geraakt tijdens het leggen van deze vrolijke puzzel.

 7,99

Puzzel kasteel

Deze houten puzzel met daarop een kasteel is best een uitdaging om in elkaar te zetten. De puzzel bestaat uit ongeveer 41 stukjes. Een leuke bezigheid voor kinderen van 4 tot 6 jaar.

 9,95

Puzzel biggetje

Een mooie, eenvoudige houten puzzel van New Classic Toys. Stimuleert het herkennen van vormen, kleuren en de fijne motoriek. Plaats de puzzelstukken op de juiste plek en vorm het varken in het weiland. Deze puzzel bestaat uit een puzzelbord met de afbeelding van de puzzel en vier puzzelstukken.

 3,75

Push-along duck Small

Neem deze leuke eend overal mee naartoe! Spelen was nog nooit zo leuk. De grote achterwielen laten de staart van de eend op en neer bewegen. Het is geweldig speelplezier dat tegelijkertijd motoriek en bewegingsmogelijkheden traint.

 7,25
Out of stock

Pull-along duck Small

Deze schattige eendjes van massief FSC® 100% gecertificeerd hout in felle kleuren ploeteren met de kinderen mee. Kleurrijke details onderstrepen het schattige ontwerp

 5,95
0

Overzicht

Je winkelmand is leeg