logo Tante ZasCo

Over ons

Het verhaal achter

Tante Zas & Co

Jan Kees

Wij, Saskia en Jan Kees, dachten altijd: ‘Later, als we groot zijn, dan willen we onze eigen horecazaak beginnen.’ We hadden al met veel plezier in de horeca gewerkt en zijn dan toch allebei in het bedrijfsleven terechtgekomen. We misten het contact met mensen en het mensen naar hun zin maken. Uiteindelijk dachten we: ‘Wat als later nu is?’

Zo zijn we in april 2015 onze geweldige lunchroom in Vianen begonnen. We bouwden een voormalige dierenwinkel om tot een sfeervolle huiskamer waarin wij ons helemaal thuis voelen. Wij hopen dat jij je hier welkom voelt!

Vervolgens openden we in februari 2020 nog een ontzettend leuk lunchcafé in Culemborg. Oké, de timing was misschien niet ideaal, maar we voelen daar dezelfde warmte en gezelligheid.

Sinds 2023 serveren we eten en drinken met zorg en houden we er een aangename samenwerking met onze cowerker op na. Op die manier bieden we iets extra’s met onze lunchroom voor zowel de cowerker als onze klanten.

Saskia Rink

Onze visie

Wij vinden het allebei belangrijk dat je als gast gezien wordt, dat er aandacht voor jou is. Dat passen we in Tante Zas & Co toe: we maken graag tijd voor een praatje, weten welke koffie je drinkt en leggen een krantje bij je neer. Wanneer je liever in stilte van je lunch of drankje geniet, is dat natuurlijk ook prima.

We streven ernaar om verantwoord met het milieu om te gaan. Daarom gebruiken we waar mogelijk producten uit de regio (bv. kaas van Kaasboerderij van Rossum, brood van Bakkerij van Dijk uit Lexmond en honing van lokale bijenvolken bij ZoemZoem), biologische producten of producten met een keurmerk.

Onze schoonmaakmiddelen zijn voor het overgrote deel ecologisch, waardoor de belasting voor het milieu veel minder is dan bij reguliere schoonmaakmiddelen. Bij dat alles nemen we de regels en beperkingen in acht die door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) werden opgesteld.

0

Overzicht

Je winkelmand is leeg

Gesloten wegens de Nijmeegse Vierdaagse

Door de Nijmeegse Vierdaagse zullen onze vestigingen in Vianen en Culemborg gesloten zijn van maandag 15 juli tot en met vrijdag 19 juli. Vanaf zaterdag 20 juli openen we opnieuw de deuren!